Financiering & herfinanciering

Financierinigen bij VWG

Financiering bij VWG

Op zoek naar financiering? We hebben ruime ervaring in financieringstrajecten en beschikken over een groot netwerk. Ook in economisch zwaardere tijden trokken we succesvolle financiering aan. Als u het traject aangaat, ondersteunen we u in het opstellen van een projectie van de kasstromen en we stellen een financieringsmemorandum op. Een financieringsverstrekker wil immers weten waar deze aan toe is. Wij gaan met u en de mogelijke financieringsverstrekker in gesprek om de mogelijkheden te schetsen en verschillende financieringsvormen met elkaar te vergelijken. Uw belangen staan altijd centraal en we zetten ons in om deze te behartigen.
Naast bancaire financiering is er de mogelijkheid om in zee te gaan met een private equitypartij.

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Neem vrijblijvend contact op met Michiel Segers, partner Corporate Finance.

Op zoek naar iets anders dan financiering?

Verkoop van ondernemingen bij VWG

Verkoop van ondernemingen

U werkte jarenlang hard voor uw onderneming. Met dezelfde bevlogenheid ondersteunen wij u in de verkoop van aandelen aan een geschikte koper.

Aankoop van ondernemingen bij VWG

Aankoop van ondernemingen

Speelt u al een tijdje met het idee om een bedrijf over te nemen? Met onze expertise maken we deze grote stap zo zorgeloos mogelijk voor u.

Verkoopklaar maken van uw bedrijf bij VWG

Verkoopklaar maken van uw bedrijf

Wilt u uw bedrijf verkopen? Dan doet u er goed aan te laten controleren of het bedrijf ook klaar is voor verkoop. Dit verhoogt de verkoopprijs en zorgt voor een vlot en zorgeloos traject.

Bedrijfswaarderingen bij VWG

Bedrijfswaarderingen

Wat is mijn bedrijf eigenlijk waard? Wij kunnen u ondersteunen bij de waardebepaling van uw onderneming en eventuele vervolgstappen hierbij, zoals wanneer u het bedrijf verkoopt of als er een extra aandeelhouder instapt.