Over ons

Ons verhaal

VWG Corporate Finance heeft een sterke positie in het zuiden / oosten van Nederland op het gebied van fusies en overnames van zowel grote, midden als kleine (familie)bedrijven. Met een ervaren team van adviseurs begeleiden wij jaarlijks vele ondernemers bij vraagstukken op het gebied van fusies, overnames, waardebepalingen en financieringen. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever richten we ons continu op het realiseren van de perfecte deal.

Onze missie

Ons doel is om de cliënt financieel te ontzorgen. Dit doen we door ons te focussen op datgene waar wij goed in zijn. Ofwel, onze vijf kern disciplines: accountancy, belastingadvies, audit & assurance, corporate finance en salarisadministratie. Zo kunt u zich volledig richten op datgene waar u goed in bent: ondernemen! De missie die wij nastreven binnen ons kantoor is leidend en kenmerkt waar wij als organisatie voor staan:

‘Wij zijn een aangename, aansprekende regionale organisatie met actieve financieel specialisten, waar kennis en ervaring met talent en inzicht ten dienste staan aan onze doelgroep actieve ondernemers en vermogenden.’

Wij zijn onderdeel van VWG

VWG is al bijna 75 jaar een financiële dienstverlener met een full service gedachte. Met meer dan 90 medewerkers werkzaam op onze vestigingen in Nijmegen en Wijchen, zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio.

Koop / verkooptrajecten

Waarderings trajecten

Trajecten inzake verkoopklaar maken

Financierings trajecten