Sectoren

Sectoren waar wij actief zijn

Bouw VWG

Bouw

De definitie van bouw is breed; onder meer betreft dit de woningbouw, utiliteitsbouw, grond-weg- en waterbouw (GWW), installatiebedrijven en toeleveranciers van de bouw. 

Handel VWG

Handel

De sector handel is relatief breed en hier vallen dan ook zeer diverse klanten onder die VWG Corporate Finance heeft begeleid. Tevens wordt er binnen deze sector onderscheid gemaakt tussen retail en groothandel.

Industrie VWG

Industrie

De Nederlandse industrie vormt een groot deel van het bruto binnenlands product. Het is de motor van de economie. Met onze expertise hebben wij o.a. transacties begeleid in de verpakkingsindustrie, metaalbewerking en de levensmiddelenindustrie.

Automotive, transport & logistiek VWG

Automotive, transport & logistiek

VWG Corporate Finance heeft een ruime ervaring in de automotive en transportsector. De logistiek is een snel veranderende branche, de nieuwe technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat zowel kleine als grotere bedrijven veel uitdagingen hebben.

Zakelijke dienstverlening VWG

Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is een erg brede sector en behoeft dan ook specifieke analyses per onderneming. Zo worden bij het ene bedrijf business to business diensten aangeboden en bij het andere business to customer.

Vastgoed VWG

Vastgoed

VWG Corporate Finance ondersteunt ondernemers bij de aankoop en verkoop van vastgoedobjecten. De stikstof- en coronacrisis hebben gezorgd voor nieuwe uitdagingen in de vastgoedsector.

Gezondheidszorg VWG

Gezondheidszorg

Technologische ontwikkelingen zorgen voor veel veranderingen en uitdagingen in de gezondheidsbranche. De sector staat door de coronacrisis meer dan ooit in de spotlights dat kansen biedt voor zowel kopers als verkopers.

ICT VWG

ICT

De ICT-sector is de laatste jaren razendsnel in ontwikkeling geweest, de coronacrisis heeft dit proces alleen nog maar versneld. Er zijn voortdurend technische doorbraken en ontwikkelingen zorgen voor grote kansen.

Koop / verkooptrajecten

Waarderings trajecten

Trajecten inzake verkoopklaar maken

Financierings trajecten

Referenties

2021

2020

2019

2018